TRABZON / ORTAHİSAR - Ali Kemal Aktürk İlkokulu

Tem

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen ve konsorsiyum üyesi olduğumuz  "Kapsayıcı Eğitim ile Kurılacak kültürlerarası Köprüler" isimli Erasmus+ KA101 projesi kapsamında yürütülen "Fun in My Backpack/Sırt Çantamda Eğlence" eTwinning projesi kapanış töreni muhteşemdi. Emeği geçen herkese teşekkür edriz.

May

"KAPSAYICI EĞİTİM İLE KURULACAK KÜLTÜRLER ARASI KÖPRÜLER ERASMUS +KA101" Projesi Türk ve  mülteci öğrencilerimizle birlikte şenlik havasında kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızla tam anlamıyla hayat bulmuş oldu. Birlikte çok eğlendiler.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMINI VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA, COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Şbt

Öğretmenler Kurulumuzu, Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut ÖZER tarafından "Yüz yüze eğitim sürecinin en büyük kahramanları öğretmenlerimizdir." diyerek gönderdiği Başarı Belgelerini takdim ederek tamamladık.

Şbt

Aşırı özveri, aşırı fedakârlık, aşırı sabır, aşırı ilgi, aşırı sevgi, aşırı emek içeren bu görüntülerin KAHRAMANLARINA minnetle yürekten teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyoruz.

Şbt

4-A Sınıfı öğrencilerimiz "Kesişme İyi Ki Varsın Eren" filmini öğrtmenleri Ayça CANDEĞER ile birlikte izlediler. Öğretmenimize teşekkür ediyor, bu vesile ile biz de "İYİ Kİ VARSIN EREN" diyerek, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Şbt

2-E Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Yusuf SAĞIR ile birlikte Kanuni Sultan Süleyman Kültür Evi'ni ziyaret ettiler. Tarihe yolculuk gezisi için öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

1-E Sınıfı öğretmenimiz Hediye Pepeoğlu, öğrenci ve öğrenci velileriyle, öğrencilerimizin hafızalarında hoş bir anı olarak kalacak güzel bir gün yaşadılar. " Artık Okuyorum ve Yazıyorum " adlı etkinlik öğrenci velilerimiz için de çok heyecan vericiydi. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize güzel bir gelecek diliyoruz.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Okursuz Kütüphane Kalmasın" projesi kapsamında düzenlediğimiz iki gün süreN Kitap Fuarımız (Kitap Kumbaram) öğrencilerimizden büyük ilgi gördü. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Trabzon Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü Öğrencilerinin katkılarıyla düzenlediğimiz "Oyun Şenliği" ile öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Okulumuza renk katan, öğrencilerimizin doyasıya eğlenmelerine vesile olan harika etkinlik için Trabzon Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü başkanı ve üyelerine, idarecilerimize, öğretmenlerimize, Okul- Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitimde İyi Örnekler - Yılın EN'leri" nde üç öğrencimiz ödüle layık görüldü.

Öğrencilerimiz;

Behice Ada SADİOĞLU  : İl 1.si

Asya Naz İSKENDER     : İl 2.si

Yağmu Duru İSKENDER : İl 3.sü

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkıları için öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen 2020-1-TR01-KA101-091907 numaralı "Kapsayıcı Eğitim ile Kurulacak Kültürlerarası Köprüler" Erasmus+ KA101 Personel Hareketliliği projesi kapsamında 8 - 14 Kasım 2021 tarihleri arasında Hollanda'nın Amsterdam şehrinde yapıldı.

Şbt

Öğretmenlerimizin bu özel gününü Okul-Aile Birliğimiz ile birlikte kutladın. Gününüz Kutlu Olsun.

Kas

Aramızdan ayrılışının 83'üncü yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve İstiklal Savaşımızın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Programı kapsamında Müdürlüğümüzün yürüttüğü okulumuzun da konsorsiyum üyesi olarak yer aldığı 2019-1- TR O1-KA101- 069213 referans numaralı "Kapsayıcı Eğitim İle Kurulacak Kültürlerarası Köprüler" projemiz kapsamında 8-14 Kasım 2021 tarihleri arasında  Hollanda/Amsterdam'a gerçekleştireceğimiz 2. Hareketliliğimiz için bilgilendirme toplantısı yapıldı.Topkantıda alınacak eğitim, gidilecek ülke, görev ve sorumluluklarımız konusunda proje koordinatörü tarafından bilgilendirildik.