TRABZON / ORTAHİSAR - Ali Kemal Aktürk İlkokulu

"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI BANKA HESAP NUMARALARI

Eba Kullanım Simülasyonlarını Göremk İçin TIKLAYINIZ.

EBA KULLANIM ÇİZELGESİ YENİLENDİ (30 Mart)

Öğrencilerin EBA'ya giriş saatleri yeniden düzenlendi. Mevcut sınıfların süreleri artırılırken ilkokul 3. ve 4. sınıflar da planlamaya dahil edildi. Ayrıca 11 ve 12. sınıflar herhangi bir kısıtlamaya girmeden istedikleri zaman EBA Akademik Desteği kullanabilecekler.

EBA KULLANIM ÇİZELGESİ

Daha verimli bir deneyim yaşayabilmek için EBA'yı aşağıdaki tabloda belirtilen sınıf seviyenize uygun olan saatlerde kullanabilirsiniz.

Değerli Velilerimiz ;

Sevgili Öğrencilerimiz ;

Eğitim Bilişim Ağı kullanıcı şifresi oluşturma adımları aşağıda anlatılmıştır. Öğrencilerimiz üç farklı yolla bu şifreyi edinebilirler.

Zaman Çizelgesini Görmek İçin TIKLAYINIZ.

Kamu Hizmet Standartlarımızı Görmek İçin TIKLAYINIZ.

Başvuru tarihi: 02 Eylül 2019 - 25 Ekim 2019

Yarışma tarihi: 2019 Kasım (Net tarih sonra açıklanacaktır)

Sınav Merkezi: Sınav Merkezleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yoğunluğa göre belirlenecek olup, trabzonarge.meb.gov.tr adresinden T.C. no ile alınacak sınav giriş belgesinden sınav merkezi hakkında bilgi alınabilecek. Sonuçların duyurulması: Sınavlar Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okunup sonuçlar trabzon.bel.tr, trabzon.meb.gov.tr , trabzonarge.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

Ödül töreni: 2020 (Tören tarihi ve saati sonradan belirlenecektir.)

Tem

Kayıt Yaşı Tablosunu Görmek İçin TIKLAYINIZ.

Tem

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE VE SINIF ÖĞRETMENLERİNİN BELİRLENECEĞİ KURA ÇEKİMİ 3 EYLÜL 2019 SALI GÜNÜ SAAT : 10.00 DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Tem

OKUL ÖNCESİ VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN UYUM HAFTASI PROGRAMI 5-6 EYLÜL 2019 (Perşembe-Cuma) TARİHLERiNDEDİR.

ÖĞRENCİLER İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ : 26 KİM 2018 ´ DİR.

SINAV 18 KASIM 2018 SAAT : 10.00´DA BELİRLENEN MERKEZLERDE YAPILACAKTIR.