TRABZON / ORTAHİSAR - Ali Kemal Aktürk İlkokulu

DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE VE SINIF ÖĞRETMENLERİNİN BELİRLENECEĞİ KURA ÇEKİMİ 31 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT: 10.00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. İSTEYEN VELİLERİMİZ KURA ÇEKİMİNE KATILABİLİR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

2022-2023 EĞİTM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE VE SINIF ÖĞRETMENLERİNİN BELİRLENECEĞİ KURA ÇEKİMİ 1 EYLÜL 2022 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT: 10.00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. İSTEYEN VELİLERİMİZ KURA ÇEKİMİNE KATILABİLİR.

Değerli Velilerimiz;

Okula Uyum Eğitimleri 1-2-3 Eylül 2021 (Çarşamba, Perşembe, Cuma) tarihlerinde yapılacak olup planlama aşağıdaki şekilde yapılmıştır.

1. Sınıflar :  09.00 - 12.00

Okul Öncesi (Ana Sınıfı)

Sabah Grubu :  09.00 - 12.00        Öğle Grubu   :  12.00 - 15.00

2-3 Eylül Perşembe ve Cuma günleri  Saat: 10.00-12.00 aralığında yapılacaktır.

*** Öğrenciler maske takarak okula gelecektir.

*** Öğrencilerimizi adının ve soyadının yazılı oladuğu bir yaka kartı ile okula gönderiniz. Bu durum ilk karşılaşmada bizlere kolaylık sağlayacaktır.

*** Velilerimiz okul bahçesine giriş yapmayacak, öğrencilerimiz görevli kişilere kapıda teslim edilecektir.

Ağu

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE VE SINIF ÖĞRETMENLERİNİN BELİRLENECEĞİ KURA ÇEKİMİ 25 AĞUSTOS 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT : 10.00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

ÖNEMLİ HATIRLATMA;

COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SİZLERİN SAĞLIĞI İÇİN KURA ÇEKİMİNE RASTGELE BELİRLENECEK SINIRLI SAYIDA VELİMİZ KATILABİLECEKTİR.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA

(Covid-19 Önlemleri Alınmış, Okulum Temiz Belgeli, Beyaz Bayraklı ve Beslenme Dostu Okul)

HAZIRIZ !

Ayrıntılı Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ.

Tem

• --- Çocuğunuzun (Okul Öncesi ve 1. Sınıf) Okula Başlama Yaşını Hesaplamak İçin TIKLAYINIZ.
  • --- Çocuğumun (Okul Öncesi,1.Sınıf ve 5. Sınıf) Kaydı Hangi Okula Çıktı ?
  • E-Kayıt Sonuçlarını (Gideceği Okulu) Görmek İçin TIKLAYINIZ.

Kayıt Yaşı Tablosunu Göremek İçin TIKLAYINIZ.

Değerli Velilerimiz ;

Sevgili Öğrencilerimizin 2. dönem Ölçme Değerlendirme İşlemleri (Karne İşlemleri) sizlerden gelecek dilekçe doğrultusunda yapılacaktır. Lütfen dilekçeleri dikkatlice doldurarak imzalyınız ve 26 Mayıs Çarşamba Günü mesai bitimine kadar ilgili mail adresine gönderiniz veya elden teslim ediniz.

Mrt

Okulumuzun da ortağı olduğu"Kapsayıcı Eğitim İle Kurulacak Kültürlerarası Köprüler" isimli Erasmus+ KA101 Projesi kapsamında Okul Öncesi ve İlkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Mülteci Arkadaşım, Hayalleri ve Ben" konulu Resim Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 12 Nisan 2021

Eyl

Çocuğunu Okula Gönderme/Göndermeme Veli Bilgilendirme İzin Dilekçesini Doldurmak İçin TIKLAYINIZ.

Eyl

Veli-Öğrenci Bilgilendirme ve Taahütname Formunu Doldurmak İçin TKLAYINIZ.